Lördagskväll, tappad iPhone och bakis på kinesiska muren

Lördagskvällen spenderades på en liten kinesisk restaurang med Mick, Ella, Amanda och Tim (Amandas couchsurfing värd) menyerna var bara på kinesiska så det var tur att Tim var med. Hursomhelst beställde vi in hur mycket mat som helst, så det var som en buffé på bordet att bara plock utav tills man inte orkade äta mer. Till det drack vi tre 60 cl öl, där etiketten visade att sen innehöll lika mycket eller mer än 3,6% vilket vi tyckte var kul. Vi delade också på en liter 46%-igt risbrännvinn och hela kalaset gick på 50 kr var. 
Risbrännvinnet slog undan benen på oss, det tog ruskigt bra. När vi skulle hem missade vi såklart sista tunnelbanan precis, så vi fick ta en taxi. I väntan  på den roade jag och Mick oss med att lyfta en liten kinesisk bil från en parkeringsplats till en annan. 
Väl i taxin eller precis när vi kliver ur den så tappar Micke tyvärr sin iPhone.
Trots att vi blev avsläppta vid våran tunnelbanestation hade vi stora problem att hitta hem, men efter en dryg timme så var vi i alla fall i säng. 
Alla var dessutom vid den förutbestämda mötesplatsen kl nio följande morgon när vi skulle till muren. Vi var alla lite dåliga efter kvällen, men Micke var i en egen klass. Men men nu har vi varit bakis på kinesiska muren, den var en mäktig syn, även om den skulle se ut som en trottoarkant bredvid murarna i Prag. 
På kvällen åt vi anka och gick till en sportbar för att se Manchester derbyt, bra match. 
Vi vill passa på att tacka Mick för allt han fixar, utflykter, tågbiljetter, hostelet, bra restauranger, letar upp sportbarer med mera. Jag och Micke glider bara med på ett bananskal. Tur att han är med till Shanghai (åker dit imorgon) men sen får vi försöka klara oss på egen hand. 
Kan även tillägga att här blåser kraftiga och iskalla vindar, det gått rakt igenom kläderna och ända in till skelettet. 
inga bilder den här gången heller tyvärr, lovar att lägga upp dem i ett senare inlägg när vi har bättre uppkoppling.
RvP / Micke & Per
9 dec 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)