Koh lanta och phi phi

De senaste veckan har vi spenderat med mickes familj. Först på koh lanta, där började vi med ett par dagar på stranden och bara tog det lugnt. De sista dagarna blev det lite dykning och en rundtur på ön. 

Dykningen där var bättre än på koh tao men instruktören var betydlig oseriösare (inget som vi hade något emot, tvärtom.) Det första dyket kom Per upp med endast 20 bar kvar i tuben (väldigt lite) och det andra avslutades med att han fick andas från instruktörens alternativa luftkälla de sista minuterna. 
Det var lite annat än vi vant oss vid men inget som vi såg som negativt. Det fanns så mycket att där nere, att vi var glada för varje extra minut vi fick. 
Utflykten som vi åkte på dagen efter bestod av ett besök på en view point, sol och bad på paradise beach och en snake show. Den sist nämnda var också höjdpunkten, där fick vi se king cobras och hålla in en stor pyton (kan ha varit en boa också, har inte en susning. Stor och tung var den i alla fall ca 4,5m) Plus att vi fick se en kille showa med lite ormar. 
Efter det åkte vi hela gänget till phi phi. Inte så fina stränder där utan det var mest ett partymecka. Vi nyttjade dock inte det speciellt mycket utan åkte ut på dagsutflykter till öar och stränder kring phi phi. Det var riktigt bra, fina stränder och väldigt bra snorkling. 
Nu har vi tagit oss till Ao Nang där vi spenderar en natt, sen bär det av. Imorgon bitti flyger vi till destination X för att sova en natt och sedan flyger vi vidare till destination Y. Där hoppas vi kunna utföra något i hästväg!
Maria som nu reser hem tackar för två veckor med swedish bar och sammanfattar veckorna med dessa tre orden. 
Helt jäkla underbart!
image.jpg
Införskaffat oss en tuk tuk
image.jpg
King cobra
image.jpg
Cobra kiss
image.jpg
Micke med en stor jävla orm runt sig
image.jpg
Phi phi
image.jpg
"Ska du stanna HÄR?"
image.jpg
Vi börjar tröttna på vackra öar, solnedgångar och paradisstränder..
image.jpg
Micke och Maria. 
"You will fly away" / Simon från Berlin
/ Micke och Per

 

10 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)